71 99 53 65 ESBJERG@LOCKED.DK

The Undead

I har meldt jer frivilligt som testpersoner på hospitalet da I desværre er inficerede med den frygtelige zombievirus. Videnskabsfolk har længe arbejdet for at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… For vaccinen der er testet på jer ser nemlig ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet brudt sammen og hospitalet er nu overrendt af zombier. I er derfor overladt til jer selv, og det er nu op til jer selv at undslippe.”

  • Sværhedsgrad: 80%
  • Scare Factor: 70%
  • Fun Factor: 100%
Zombie Escape Room Esbjerg

Læs mere om The Undead

Zombie Escape Room Århus

The Undead er vores mest populære Escape Room. Rummet er et Zombie inspireret Escape Room, som indeholder referencer til den populære serie The Walking Dead. Rummet sætter krav til holdet samarbejdsevner, og kan løses af grupper fra 2 til 6 personer. I rummet vil deltagerne få adgang til Dr. Thiesens computer som indeholder videodagbøger. Disse videoer vil guide deltagerne igennem spillet samtidigt med at man får en autentisk storytelling, som vil være med til at deltagerne lever sig helt ind i scenariet. 

Vi håber I vil besøge os i Århus og prøver vores Escape Rooms, så I kan opleve hvorfor Locked er på et niveau over andre Escape Room udbydere. 

Translate »