71 99 53 65 ESBJERG@LOCKED.DK

Escape Rooms I Esbjerg

Se hvilke escape room udbydere som findes i Esbjerg.

Escape Rooms i Esbjerg: I Esbjerg by findes tre Escape Room udbydere – Great Escape, Escape Zone & LOCKED

LOCKED har specialiseret sig i netop Escape Rooms og har foruden sin afdeling i Esbjerg også afdelinger i Aarhus, Odense, Herning, Holstebro, Randers og Kolding.
I Esbjerg har LOCKED Escape Room til huse i den gamle Jerne Skole beliggende Skolebakken 137, Esbjerg Ø. Mere konkrete har LOCKED overtaget den ene hovedbygning på over 400 autentiske kvadratmeter hvor LOCKED har indrettet seks Escape Rooms med tre forskellige temaer – “The Undead”, “Prison Break” og “Crime Scene”.
LOCKED deltog desuden i Løvens Hule i 2021 hvor Jan Lehrmann og Mia Wagner valgte at investere i LOCKED.

Escape Zone åbnede i 2018 på Brolæggervej 12 i Sædding men flyttede under et år senere til de gamle ALDI-lokaler på Darumvej for at fokusere mere på paintball. På Darumvej tilbyder Escape Zone tre Escape Rooms.

Great Escape er beliggende udenfor Esbjerg by. Her tilbydes to forskellige Escape Rooms “The Wizard” og “The Cannibal”.

Flere tror at et Escape Room er det samme uanset hvor man prøver det, men det er det bestemt ikke. Man kan sammenligne Escape Rooms med almindelige film. Her findes der f.eks. både gyser- og børnefilm og på samme måde findes der også forskellige Escape Rooms målrettet vidt forskellige grupper. Generelt varierer Escape Rooms også i kvalitet fra udbyder til udbyder præcist ligesom med almindelige film.
Vi anbefaler generelt, at du tager dig tid til at læse anmeldelser, af hvert enkel Escape Room udbyder inden du booker tid – derved sikrer du dig selv og din gruppe den bedste oplevelse.

Du kan læse anmeldelser for alle udbydere på f.eks. TrustPilot: https://dk.trustpilot.com/review/locked.dk

Escape Rooms i Esbjerg
Escape Rooms i Esbjerg

Billeder fra LOCKED Escape Room:

Teaser: LOCKED Escape Room

Anmeldelser 

4,9/5 stjerner

Escape Rooms i Esbjerg
Translate »